21 Nisan 2011 Perşembe

2si bir arada mim:)

Sevgili Bir İnce Ses ve LAZANYA beni mimlemiş. Çok da beğendim mim konularını.

***Önce Bir İnce Ses'in mimiyle başlıyım. Şöyle ki:

En sevdiğin 3 görsel: Yanımda sevdiğim bir insan olduğu sürece baktığım her yer güzel gelir gözüme:)

En sevdiğin 3 ses: Dalga sesi, bass gitar sesi, yan flüt sesi

En sevdiğin 3 tat: Etli ve bol yoğurtlu yaprak sarması, mantı ve köri

En sevdiğin 3 koku: Yağmurdan sonraki toprak kokusu, sevdiceğin kokusu, ilkbaharın havadaki kokusu (portakal ağaçları falan, negzel:)

En sevdiğin 3 his: Başımı omzuna koyabileceğim insanların hayatımdaki varlığının farkında olmam (aile, sevgili, bir iki arkadaş), çok istediğim bir şey benim olduğu andaki mutluluk hissi ve içimin huzurlu olması.

Bu mimi çok severek cevapladım. Bu yüzden BİS' e tekrar teşekkür ediyorum. Ve cevaplamadılarsa eğer bu mimi CEMOLAZANYARUHUM SARIŞINSAZANPINARPINKZORRO' ya gönderiyorum. 



***İkinci mim sevgili LAZANYA tarafından gelmiş. Ve neden mim gönderdiğini de çok mantıklı bir şekilde açıklamış. Ona yorum yazanlar arasından seçmiş mimlediği bloggerları ki bence güzel bir karar olmuş. Sonuçta insan kendi takip ettiği kişilerin kendisini takip ettiğini bilince daha bir zevkle yazıyor. Yani kim ister ki sürekli birine yorum yazmayı, onun bloğuyla ilgilenmeyi ama hiç ilgi görmemeyi. O yüzden Lazanya'nın bu hareketini çok isabetli bulduğumu söylüyor ve hemen cevabıma geçiyorum. Bu mimimiz şöyle:

Size armağan edilen, çok sevip aldığınız,değer yüklediğiniz ya da birini hatırlatan peluş, maskot, oyuncak var mı? Varsa hikayesini anlatıp mim olarak yazabilir misiniz? Herhangi bir eşya da olabilir.

Eveeet benim cevabıma gelince. Öncelikle benim çocukluğumdan beri sakladığım biri Barbie, biri de Cindy olmak üzere 2 tane oyuncak bebeciğimin dışında pek oyuncağım yoktur. Amaaa ben sevdiğim insanların bana aldığı herşeye çok değer ve önem veririm. Asla kaybetmem, çok özen gösteririm. Son zamanları düşününce, aklıma sevgilimin doğum günümde ve yılbaşında bana armağan ettiği ve benim de büyük bir hızla yapıp çerçevelettiğim 2 tane puzzle geldi. İkisi de benim için birbirinden değerli. Birisi eve girince tam karşı duvarda duruyor ve eve girer girmez mutlu oluyorum onu görünce. İkincisi ise, yatağımın hemen sağındaki duvarda duruyor ve ben sabah uyanır uyanmaz onu görüyorum ve günün ilk günaydınını sevdiceğe gönderiyorum. Onun dışında, söylediğim gibi bana değer verilip alınmış minicik bir tokanın bile benim için anlamı büyüktür ve evimin her yerinde de bana birini hatırlatan birşeyler vardır. Bir de benim kendime hediye ettiğim çok şirin bir yüzüğüm vardır her ne kadar 40 yılda 1 takıyor olsam da ve neden aldığımı hatırlamıyor olsam da...

 LAZANYA'ya bu cici mim için teşekkür ediyorum ve bu mimi de UKELADÜMBELEĞİELMYRA, ve Bir İnce Ses'e gönderiyorum. Vakti ve keyfi olan herkes cevaplasın:))

İyi geceler:)

edit: Lazanya'dan istek geldi. Puzzlelarım da şunlar:

:))


8 yorum:

  1. İlk mim için aşk başka bişe diyorum başka da bişe demiyorum :)

    İkincisi içinse, hediye çok güzel bişe ya.. Küçük büyük farketmez ki.. Karşındaki seni düşünüp almış, kim bilir onu alırken neler düşündü neler hissetti.. Hiç atılır mı hediye.. Hele bi de sevgilin almışsa :p

    YanıtlaSil
  2. ağzına sağlık :) bir de fotoğraf ekleseydin keşke. merak ettim ben :)

    YanıtlaSil
  3. @BİS ay liseli aşık gibi hissettim kendimi sen böyle diyince:)

    @Lazanya ekledim fotoları senin için:)

    YanıtlaSil
  4. yap-bozlar harika,bayıldım! sabrının önünde saygıyla eğildim resmen.ben çabucak sıkılıyorum çünkü:(

    YanıtlaSil
  5. @Hülya teşekkür ederim şekerim:) Allah sabır vermiş Allahtan:)) bkz. asker sevdiceğini 4 gözle bekleyen insan modeli, bkz. 1000lik puzzleı 2 günde bitiren insan modeli:PP

    YanıtlaSil
  6. uuvvv puzzle'larına bayıldımmm

    YanıtlaSil
  7. ben de seyretmeye bayılıyorum Mia:)

    YanıtlaSil