9 Mart 2011 Çarşamba

heyecan:))

Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, sevdiceği görücem oley:)) Ohhh şükür şu sayma kıvamına geldim uzun bir aradan sonra. Bir heyecan, bir panik halindeyim. Aksi gibi hava da deli gibi soğudu ama umrumda da değil ki. Sevdicek beni ısıtır ne de olsa negzel:) Birkaç gündür heyecandan doğru dürüst uykuya dalamıyorum. Yatıyorum yatağa, şurada mı buluşsak, burada mı buluşsak, ne giysem, hangi çizmemi giysem, saçımı naapsam, bunları düşünüyorum. Sanki sevdicek ilk defa görecek ya beni teallaaam:) İşte ne biliyim bi telaş, bi bişey, bi haller...Zaten yine sayılı saatler görebilicem onu diye sinir oluyorum ama hiç yoktan iyidir. Ne de olsa 1 Ocaktan beri görmedim gül yüzünü caponumun, yerim. Böyle aşk ve özlem doluyum işte canlar. Cumartesi çabuk gelsin, İstanbul'da yerler buz olmasın bir de:)
Cuma günü 2. seans EMDR var ama sıcağı sıcağına yazmaya vaktim olur mu bilemiyorum. Çünkü Cuma akşamı gidiyorum İstanbul'a. İnşallah beynimdeki artıklar tamamen silinecek bu seansta.
Bugün sonunda saçlarımı kömür karasına boyattım. Daha önce boyattığım en koyu kestane, sarının üzerine olduğu için akıp gitmişti bile. Şimdi kapkara kafam. Aynadaki ben değilim sanki, alışamadım nedense:)
Sevgilimi görme telaşından başka kaydadeğer birşey yok bu hafta:) Yazacaklarım da bu kadar dolayısıyla:)
İyi geceler:)
 

6 yorum:

  1. Hadi bakalım çabucak kavuşun :)))

    YanıtlaSil
  2. Pek bi heyecanlısın belli! :))

    YanıtlaSil
  3. ay sorma canım yaa:) hatta bugün daha da çok:)

    YanıtlaSil
  4. ayy cıvıl cıvıl yazmışsın negzel :)) soutpark fotoğrafına ayrıca bayıldım, hangimiz yapmadık ki sevdiceklerimizle kendimizi koca gözlü kısa bacaklı yanyana :)) hihi, iyidir iyii...

    bu arada, bloguma da beklerim :)

    http://lacivertojelikiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. ay teşekkür ederim:) hemen geliyorum bloğuna:)

    YanıtlaSil