6 Mart 2011 Pazar

sorarlar adama!!!

Günler değişiyor ama benim hayatımın gündemi değişmiyor. Uzun bir süre daha değişmeyeceğe benziyor ayrıca. Derdim mi? Hayır değil. Hafta içi otomatiğe bağlamış gibi aynı anları yaşıyorum her ayrı gün; aslında her aynı gün. Tesellisi ise Mayıs'a biraz daha yaklaşmak. Hafta sonları ayrı bir muamma. Kendime aktivite çıkarayım diyorum. Yapmaya kalkıştığımda da sıkılıyor, eve dönmek istiyorum. Anlayacağınız ne emmeye ne gömmeye geliyorum.

Vakit çokluğundan her birşeyi fazlaca sorguladığım şu dönemde, etrafımdaki insanları da fazlaca kurcalar oldum kafamda. Kimse göründüğü gibi değil, aynı benim gibi. Herkesin 2 değil bilmem kaç yüzü var. Kimse kimseyi kırıp kırmayacağını, arkadaşı hakkında başka birisine kötü bir söz söylediği zaman bunun arkadaşının kulağına gidip gitmeyeceğini ve hatta onu incitip incitmeyeceğini hiç düşünmüyor. Herkeste bir bencillik, bir bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık. Herşeyin bu kadar dışında olup neden bu kadar içine çekilmeye çalışıldığımı anlamlandıramıyorum. Cidden anlayamıyorum...Aslında buraya bir sürü şey yazmıştım, açmıştım ağzımı yummuştum gözümü ama sildim. Beynimde barındırmak istemediğim şeyleri geri dönüpte okuyunca bloğumda görmek istemedim. Sonuç olarak ben de tutuyorum kendimi, tepki çekmemek için içten içe sinirlendiğim birkaç insana katlanmaya çalışıyorum. İnsanlar da benim bir akrep burcu olduğumu unutmasa diyorum. Açtırmasınlar ağzımı, yeminle darlanıyorum!! Sanırım hiçbirşey bilmemek, herşeyin farkında olmaktan çok daha iyi.

Neyse...gerginim ve heyecanlıyım ayrıca. Sevgilimi görücem haftaya. Hatta bu saatlerde yanından ayrılmış, eve dönmüş bile olucam. Onun da keyfi yerine gelsin istiyorum. Bakalım ne derece yardımcı olabilicem kendisine keyfinin yerine gelmesi ve yüzünün gülmesi hususunda. Şu anda tek inandığım, tek güvendiğim, uzakta da olsa hayatımdaki varlığıyla yüzümü güldüren tek insan o. Nitekim bu konuda da hayal kırıklığına uğramamak için tüm inancımla dua ediyorum.

Twitter'da takip ettiğim Onur Gökşen şöyle demiş."öyle sahte muhabbetler falan dönüyor ki buralarda "korkma yanındayım ben senin" falan, böyle sığ sığ ........ yanını *ikim senin ben." 
Bu yazının sonuna da bu cümle yakışırdı. İyi geceler, iyi haftalar herkese.

4 yorum:

  1. Onur Gökşen alıntısına çok güldüm :)
    birazda düşündüm.
    ahh diyorum

    YanıtlaSil
  2. Ben de çok güldüm. Yazının sonuna cuk diye oturdu:)

    YanıtlaSil
  3. cnm yorum bırkatığın mım vardı benım sayfamda.
    isim yazmadım deep kızdı bana :)) senı mimledim.
    yapmak istersen.

    YanıtlaSil
  4. sağol canım:) yaparım tabii ki de:)

    YanıtlaSil